Το κατάλληλο στρώμα για έναν ξεκούραστο ανατομικό ύπνο 💤

Στρώματα με υψηλό IQ που αγκαλιάζουν το σώμα!

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι η πιο σημαντική επένδυση που έχετε να κάνετε στο σπίτι σας είναι η αγορά ενός ποιοτικού στρώματος. Αν σκεφτείτε ότι σωστό στρώμα παίζει πρωταρχικό ρόλο και επηρεάζει άμεσα τη ψυχική, πνευματική και φυσικά τη σωματική μας υγεία θα το βάλετε πρώτο στη λίστα των άμεσων αναγκών σας.

Στη ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο ύπνος σας είναι στα καλύτερα χέρια, σ΄ αυτά των ειδικών.

Ανατομικά στρώματα όπως το Body Flex, το Body Flex Plus και το Visco Memory Foam υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Στο Body Flex και στο Body Flex Plus το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στα ανεξάρτητα ελατήρια pocket springs. Το καθένα είναι ντυμένο ξεχωριστά και τοποθετημένο σε εφτά ζώνες στήριξης (seven zone antinoise system).Το στρώμα διαθέτει περιφερειακό εξαερισμό από 3D air fresh material για να αποβάλλεται ταχύτερα η υγρασία που παράγει το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Στο Body Flex Plus υπάρχει περιμετρικά φερμουάρ και ανοίγοντάς το σας δίνετε η ευκαιρία να δείτειδίοις όμμασι τα μοναδικά υποαλλεργικά υλικά, που σ’ όλα μας τα στρώματα είναι καινούργια, με πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα.

 

Αν πάλι δεν συμπαθείτε τα ελατήρια στη ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ θα βρείτε το Visco Memory Foam για άνεση από άλλο πλανήτη… Η διαστημική απαλή προσαρμοστικότητα τεχνολογίας NASA υπόσχεται έναν ονειρεμένο, αιθέριο και ξεκούραστο ύπνο.

Το έξυπνο αυτό στρώμα, εύκαμπτο και χωρίς ελατήρια μπορεί και προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες του σώματος προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση. Επιπλέον, διαθέτει υποαλλεργικό πυρήνα foam και εξωτερική επένδυση από αντιβακτηριακό ύφασμα BIOCOTTON καπιτονέ.

 

Οι ορθοπεδικοί υποστηρίζουν ότι για να ξεκουράζεται στο σώμα μας πρέπει να εκμηδενίζονται οι μυικές συσπάσεις χωρίς να αλλοιώνεται το φυσικό σχήμα του σώματος. Αυτό επιτυγχάνεται όταν ολόκληρο το σώμα μας υποστηρίζεται από το στρώμα και γεμίζει με υλικό κάθε σημείο του. Όταν προσαρμόζεται, δηλαδή, το στρώμα πάνω στο σχήμα του σώματος και όχι το αντίθετο. Εκεί ακριβώς έγκειται η επιτυχία των έξυπνων στρωμάτων της ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ. Μια δοκιμή θα σας πείσει!