Η σημασία του σωστού μαξιλαριού για έναν σωστό ύπνο

Ταξιδέψτε στα μονοπάτια του τέλειου ύμνου με το ιδανικό μαξιλάρι!

Έχετε παρατηρήσει πώς είναι ένα παιδί που κοιμάται;Η μορφή του μοιάζει με ταξιδιώτη σε μια πολύ μακρινή χώρα, η ανεμελιά του το βοηθά να δίνει κατευθείαν το χέρι του στον Μορφέα και να απολαμβάνει τον ύπνο στην αγκαλιά του για πολλές ώρες.

Αντίθετα, οι ενήλικοι πολλές φορές, ακόμα και αν θέλουμε πολύ να ταξιδέψουμε στα μονοπάτια του ύπνου και να ξυπνήσουμε ξεκούραστοι για τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας δεν τα καταφέρνουμε ή όταν τα καταφέρνουμε η ποιότητα του ύπνου μας είναι τόσο κακή που το ταξίδι σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο για την ταλαιπωρία.

Γι’ αυτό πριν πέσετε στο κρεβάτι βάλτε στη φαρέτρα σας τα απαραίτητα όπλα για να αντιμετωπίσετε την αϋπνία. Στην πρώτη θέση είναι το κατάλληλο στρώμα και το σωστό μαξιλάρι.

Η υπόθεση μαξιλάρι δεν είναι τόσο απλή. Στην ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ σας εγγυόμαστε ότι μαζί θα βρούμε το καλύτερο μαξιλάρι για την δική σας περίπτωση.

Όλα μας τα μαξιλάρια έχουν απαλή υφή, είναι άοσμα και διαθέτουν ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται. Πρόκειται για χειροποίητα ελληνικά προϊόντα κατασκευασμένα από καινούρια και πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σ’ εμάς θα βρείτε μαξιλάρια με… μνήμη!

 

Ναι, καλά διαβάσατε! Το VISCO MEMORY FOAM και το VISCO MEMORY FOAM GEL θυμούνται και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες, αγκαλιάζοντας το κεφάλι και τον αυχένα 100%.

 

Επιπλέον επιλέγοντας το μαξιλάρι VISCO MEMORY FOAM GEL, χάρη στη τεχνολογία GEL που διαθέτει, απορροφά την υγρασία, προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή το χειμώνα.

 

Αν πάλι, σας ενδιαφέρει το μαξιλάρι σας να είναι εργονομικό, απόλυτα υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό η λύση ακούει στο όνομα μαξιλάρι LATEX,το οποίο αναπνέει επιτρέποντας την άριστη κυκλοφορία του αέρα.

 

Το μαξιλάρι VISCO MEMORY FOAM που θυμάται και προσαρμόζει στις δικές σας ανάγκες , προσφέρει μεγαλύτερη άνεση αφού αγκαλιάζει το κεφάλι και τον αυχένα 100% , έχει ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται , έχει απαλή υφή και είναι άοσμο.

 

Το μαξιλάρι VISCO MEMORY FOAM GEL που θυμάται και προσαρμόζει στις δικές σας ανάγκες , προσφέρει μεγαλύτερη άνεση αφού αγκαλιάζει το κεφάλι και τον αυχένα και επιπλέον απορροφά την υγρασία χάρη στην τεχνολογία GEL προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή το χειμώνα , έχει ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται , έχει απαλή υφή και είναι άοσμο.

 

Το μαξιλάρι LATEX είναι ιδιαίτερα εργονομικό , απόλυτα υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό αφού αναπνέει. Προσφέρει άνεση και άριστη στήριξη του αυχένα. Επιτρέπει την άριστη κυκλοφορία του αέρα , απορροφάει την υγρασία , έχει ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται , έχει απαλή υφή και είναι άοσμο.

 

Μια επίσκεψη στην ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ θα σας πείσει ότι μπορείτε και εσείς να κοιμηθείτε σαν… παιδάκια!