ΝΕΟ Ανατομικό Στρώμα Yoga

Με όπλο την αρχαία πρακτική της yoga!

 

Μπορεί η yoga να είναι μια αρχαία πρακτική και ένα είδος διαλογισμού, όμως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού πλέον αποτελεί για τον Δυτικό κόσμο το σύμβολο της εσωτερικής γαλήνης και της πνευματικής, σωματικής και ψυχικής ηρεμίας.

 

Μερικά από τα πιο σημαντικά της οφέλη είναι: η βελτιωμένη εικόνα σώματος, η αυξημένη συγκέντρωση, η καταπολέμηση του άγχους, η διόρθωση της στάσης του σώματος και η προστασία της σπονδυλικής στήλης.

 

Αν δεν έχετε ήδη βάλει τη yoga στη ζωή σας μπορείτε να την βάλετε στον… ύπνο σας!

 

Επιλέγοντας ένα Ανατομικό Στρώμα Yoga από την ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ οι ώρες που θα είστε ξαπλωμένοι θα ωφελούν και με το παραπάνω την ψυχική και σωματική σας υγεία.

 

Γεγονός που στηρίζεται κυρίως στον ανατομικό του πυρήνα, εμπνευσμένο από την τεχνολογία της NASA. Ένα στρώμα χωρίς ελατήρια και με ανατομικό πυρήνα που θα υπόσχεται έναν υπέροχο ύπνο!

 

Όπως όλα τα στρώματα της ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ έτσι και αυτό είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα με τα καλύτερα πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα.

 

Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ανοίγοντας το φερμουάρ του και αντικρίζοντας τα υλικά του.

 

Ο ύπνος στο Ανατομικό Στρώμα Yoga είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει την καθημερινότητα και την υγεία σας. Για το μόνο που δεν μπορεί να φροντίσει είναι η γράμμωση του σώματός σας. Γι’ αυτό μάλλον θα χρειαστεί να ξεκινήσετε yoga ή κάποιο είδος γυμναστικής… Σίγουρα όμως θα πηγαίνετε γεμάτοι ενέργεια μετά από έναν υπέροχο ύπνο!