Ανατομικά στρώματα: Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς!

Η λειτουργία του ύπνου είναι πολύ σημαντική για το ανθρώπινο σώμα. Όλοι θέλουμε να σηκωνόμαστε το πρωί και να αισθανόμαστε ξεκούραστοι, φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της μέρας που έρχεται. Αν λοιπόν ξυπνάτε και νιώθετε κουρασμένοι, αν είστε πιασμένοι ή πονάτε, τότε είναι ώρα να αλλάξετε το στρώμα σας. Ψάχνοντας στην αγορά, μη παραλείψετε να δείτε τα ανατομικά στρώματα και να γνωρίσετε τα πολλά τους πλεονεκτήματα. Ειδικά στην περίπτωση των πόνων, μην το αγνοήσετε, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε προβλήματα στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και να ερεθίσετε σημεία πίεσης στα ισχία και τους ώμους.

Τα ανατομικά στρώματα προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος, κατανέμουν ομοιόμορφα τις πιέσεις και βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας. Επιπλέον, τα ανατομικά στρώματα, επειδή αποτελούνται από ανεξάρτητα ελατήρια, επιτρέπουν στο στρώμα να ακολουθεί τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής σας στήλης.

Βασικό ρόλο επίσης στα ανατομικά στρώματα έχει η ποιότητα του υφάσματος που περικλείει τα ελατήρια. Όσο καλύτερης ποιότητας είναι, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση θα έχει το στρώμα.

 

Αγαπήστε ύπνο σας όσο η Κλινοστρώμ!

Από το 1947, η Κλινοστρώμ, μια  100% ελληνική επιχείρηση, φροντίζει και νοιάζεται αληθινά για την ποιότητα του ύπνου σας. Όλα τα ανατομικά στρώματα της Κλινοστρώμ είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από οικολογικά υλικά με τεχνογνωσία και μεράκι.

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα των υλικών, στην Κλινοστρώμ θα συναντήσετε έμπειρους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα σε ανατομικά στρώματα. Έτσι, θα βρείτε αυτό που είναι ιδανικό για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Σε συνδυασμό με τα ανατομικά μαξιλάρια και με τα άλλα προϊόντα που θα βρείτε εδώ, το κρεβάτι σας θα γίνει μια όαση ξεκούρασης και αναζωογόνησης.