Κι όμως, υπάρχουν μαξιλάρια με μνήμη!

Τα μαξιλάρια στην κρεβατοκάμαρά μας δεν είναι στολίδια. Είναι το ίδιο σημαντικά για την υγεία και την ποιότητα του ύπνου όσο και το στρώμα μας. Είναι γνωστό ότι τα καλά μαξιλάρια , πρέπει να κρατούν το κεφάλι στην ίδια ευθεία με την σπονδυλική μας στήλη και να στηρίζουν τον αυχένα μας. Επίσης, πρέπει να είναι φτιαγμένα από καλά υλικά, αφού ακουμπούν στο  πρόσωπό μας και είναι κοντά στις αναπνευστικές οδούς.

Πέρα από αυτό όμως, ο κάθε ένας από μας έχει το δικό του σωματότυπο και το δικό του τρόπο που κοιμάται. Κι εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα μαξιλάρια με μνήμη! Τα μαξιλάρια αυτά θυμούνται το σχήμα του κεφαλιού και τη στάση του σώματός σας και επιστρέφουν σ’ αυτό κάθε νύχτα!

Τα μαξιλάρια με μνήμη, λόγω του σχεδιασμού και των ειδικών υλικών κατασκευής τους, έχουν πολλά και σημαντικά οφέλη:

  • Βοηθούν αποτελεσματικά στην ευθυγράμμιση του κεφαλιού με την σπονδυλική στήλη.
  • Προστατεύουν απολύτως τον αυχένα.
  • Μειώνουν το ροχαλητό, γιατί περιβάλλουν το λαιμό έτσι ώστε να επιτρέπουν στις διόδους του αέρα να παραμείνουν ανοικτές..
  • Παίρνουν το σχήμα του κεφαλιού, χαρίζοντας απόλυτη άνεση.
  • Διατίθενται σε διάφορα σχήματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς.

 

Η Κλινοστρώμ είναι ειδική στα μαξιλάρια που θυμούνται!

Με επτά δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η Κλινοστρώμ είναι πρωτοπόρα στα μαξιλάρια με μνήμη, τα οποία προσφέρει σε δύο τύπους: VISCO MEMORY FOAM και VISCO MEMORY FOAM GEL. Τα μαξιλάρια και των δύο αυτών τύπων θυμούνται και προσαμρόζονται στις δικές σας ανάγκες, αγκαλιάζουν το κεφάλι και τον αυχένα 100%. Και οι δύο τύποι έχουν ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται , έχουν  απαλή υφή και είναι άοσμα. Επιπλέον, το VISCO MEMORY FOAM GEL απορροφά την υγρασία χάρη στην τεχνολογία GEL προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι και θαλπωρή το χειμώνα.