Στρώματα ύπνου υπάρχουν πολλά, για σένα όμως υπάρχει μόνο ένα!

Την ώρα που κοιμόμαστε, ηρεμούμε, χαλαρώνουμε και αφηνόμαστε στην αγκαλιά του ύπνου. Δεν έχουμε επίγνωση για τη στάση του σώματός μας, δεν ξέρουμε αν κοιμόμαστε σωστά ή όχι. Το καταλαβαίνουμε όμως πολύ καλά όταν ξυπνάμε. Πιασμένη μέση, πόνοι στην πλάτη, αίσθημα κούρασης…  Η επιλογή στρώματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον καλό μας ύπνο. Γι’ αυτό λοιπόν, πριν αγοράσεις καινούριο στρώμα, ενημερώσου για το τι προσφέρουν τα διάφορα στρώματα ύπνου.

Τα στρώματα ύπνου χωρίζονται χονδρικά σε δύο κατηγορίες: αυτά που έχουν ελατήρια και αυτά που είναι κατασκευασμένα από latex.

Στρώματα ύπνου με ελατήρια:. Σε αυτά τα στρώματα ύπνου υπάρχει μεγαλύτερη επιλογή όσον αφορά το πόσο σκληρό είναι το στρώμα, ανάλογα με τον αριθμό των ελατηρίων. Επίσης, τα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια, όπως τα ανατομικά, προσφέρονται για ζευγάρια, γιατί η κίνηση του κάθε σώματος είναι ανεξάρτητη. Τα στρώματα ύπνου με ελατήρια είναι υγιεινά και είναι ιδανικά για το μεσογειακό κλίμα και για όσους ιδρώνουν πολύ. Όπως είναι φανερό, όσο περισσότερα είναι τα ελατήρια και όσο πιο καλό το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα, τόσο καλύτερη και η ποιότητα του στρώματος.

Στρώματα ύπνου από latex: Τα στρώματα αυτά είναι ιδανικά για ανθρώπους με αλλεργίες, επειδή δεν ευνοούν την ανάπτυξη ακάρεων. Είναι ανθεκτικά, ελαστικά και αντέχουν μεγάλο βάρος.

 

Έλα στην Κλινοστρώμ για να διαλέξεις το ιδανικό για σένα στρώμα

Στην Κλινοστρώμ υπάρχει έμπειρο προσωπικό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα στρώμα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα ύπνου που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσφερε στον εαυτό σου τον ύπνο που του αξίζει!