Δέκα λόγοι για να επιλέξεις Κλινοστρώμ

Μέσα στο χάος της αγοράς ο καθένας ψάχνει την ιδανική επιλογή. Στην αναζήτηση όμως για ποιοτικά ανατομικά στρώματα και προϊόντα που θα κάνουν τον ύπνο σας απόλαυση η Κλινοστρώμ είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι:

 

-Γιατί διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών. Εβδομήντα ένα χρόνια στον χώρο προσφέρουμε τα καλύτερα στρώματα ύπνου στην ελληνική οικογένεια. Εξελισσόμαστε συνέχεια και προσφέρουμε πάντα τα κορυφαία προϊόντα στον τομέα του ύπνου.

 

-Γιατί είμαστε μια αμιγώς ελληνική-οικογενειακή εταιρία την οποία ίδρυσε ο το 1947 ο παππούς Κωνσταντίνος Κατσάμπας, του οποίου την κληρονομία και το όραμα τιμούμε μέχρι σήμερα με προϊόντα ποιότητας.

 

-Γιατί τα ανατομικά στρώματα μας είναι χειροποίητα, τα υλικά είναι οικολογικά, με πανιά που είναι ειδικά φτιαγμένα ώστε να διατηρούν την σωστή θερμοκρασία και να σου προσφέρουν τον ύπνο που αξίζεις.

 

-Γιατί διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανατομικά στρώματα, ανατομικά μαξιλάρια, επιστρώματα, θήκες, προστατευτικά αλλά και κρεβατοκάμαρες ώστε να σου προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για έναν ύπνο… ονειρεμένο.

 

-Γιατί έχουμε εξαιρετικές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά και την υψηλή ποιότητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας και κάνουμε φανταστικές προσφορές.

 

-Γιατί γνωρίζουμε ότι ο ύπνος είναι και θέμα αισθητικής και βάζουμε χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας.

 

-Γιατί διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα ανατομικά στρώματα που σου ταιριάζουν και θα σου προσφέρουν τον ύπνο που αξίζεις.

 

-Γιατί γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον ότι ο ύπνος είναι θέμα ποιότητας ζωής και κατασκευάζουμε με αγάπη κάθε προϊόν μας.

 

-Γιατί σε εμάς θα βρείτε τα ανατομικά στρώματα και τα ανατομικά μαξιλάρια που σας αξίζουν.

 

-Γιατί στην Κλινοστρώμ αγαπάμε τον ύπνο σας και θέλουμε να σας κάνουμε να τον αγαπήσετε κι εσείς.