Κλινοστρώμ, 70 χρόνια τεχνογνωσίας και αγάπης για τον ύπνο σας

Το 1947 η Κλινοστρώμ άνοιξε τις πόρτες της ως η πρώτη ελληνική βιοτεχνία για στρώματα ύπνου. Ο παππούς Kωνσταντίνος Κατσάμπας ξεκίνησε το φιλόδοξο-πρωτοποριακό για την εποχή εγχείρημα δημιουργώντας ένα εργοστάσιο που θα προσφέρει ελληνικά στρώματα. Εβδομήντα ένα χρόνια μετά η Κλινοστρώμ παραμένει η νούμερο ένα επιλογή για ποιοτικά ανατομικά στρώματα. Μια 100% ελληνική επιχείρηση που με τη σκληρή δουλειά της οικογένειας συνεχίζει να δημιουργεί πάνω στο όραμα του παππού. Η Κλινοστρώμ έβαλε στα σπίτια μας τα πρώτα ελληνικά στρώματα και συνεχίζει να το κάνει με “όπλο” την τεχνογνωσία δεκαετιών αλλά και την αγάπη για τον ύπνο σας.

 

Αγαπήστε το κρεβάτι σας με ανατομικά στρώματα Κλινοστρώμ

 

Με μια μεγάλη ποικιλία σε ανατομικά στρώματα, ανατομικά μαξιλάρια, επιστρώματα, θήκες, προστατευτικά αλλά και κρεβατοκάμαρες η Κλινοστρώμ έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Όλα τα ανατομικά στρώματα είναι χειροποίητα, τα υλικά είναι οικολογικά, με πανιά που είναι ειδικά φτιαγμένα ώστε να διατηρούν την σωστή θερμοκρασία και να σου προσφέρουν τον ύπνο που αξίζεις.

 

Στην Κλινοστρώμ γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον ότι ο ύπνος είναι θέμα ποιότητας ζωής και κατασκευάζουμε με αγάπη κάθε προϊόν μας. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τα ανατομικά στρώματα που σας ταιριάζουν και σας αξίζουν. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών, με την άρτια εξυπηρέτηση και την γνώση που προσέφεραν οι δεκαετίες εμπειρίας αποτελεί εγγύηση σωστής επιλογής. Η 100% ελληνική επιχείρηση της Κλινοστρώμ αγαπά τον ύπνο σου και τα ανατομικά στρώματα και ανατομικά μαξιλάρια της θα σε κάνουν να αγαπήσει το κρεβάτι σου.