Η νέα μας καμπάνια!

8.3.2021 | Δελτίο Τύπου

Η νέα καμπάνια της ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ ΚΑΤΣΑΜΠΑ Α.Ε είναι γεγονός!

Η απόλυτη εμπειρία του ύπνου είναι εδώ!

Πάντα με στόχο το επόμενο πρωτοπόρο βήμα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στον κλάδο στρωματοποιϊας στην Ελλάδα με την παραγωγή προϊόντων ύπνου που οι προδιαγραφές τους καλύπτουν τα υψηλότερα standards υγιεινής σύμφωνα με τις Διεθνείς Πιστοποιήσεις. Κάθε πρώτη ύλη και νέο προϊόν περνούν από διαδικασία ελέγχου, με πολλά τεστ ποιότητας και αντοχής για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα μας τα στρώματα είναι Χειροποίητα Ελληνικά και κατασκευασμένα από καινούρια και πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα!

Στην ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ πιστεύουμε ότι η πιο σημαντική επένδυση που έχετε να κάνετε στο σπίτι σας είναι η αγορά ενός ποιοτικού στρώματος, έτσι η νέα μας καμπάνια έχει να κάνει με μια αλληγορική ιστορία αγάπης ενός σύγχρονου ζευγαριού.

a relaxing & meditating love story”

H ευτυχία είναι μικρές καθημερινές στιγμές μέσα στο χρόνο… Και πρέπει να τις απολαύσουμε!

 

 

Ξημέρωσε… Δες τον ήλιο, απόλαυσε το πρωινό σου, μοιράσου το με κάποιον που το χαμόγελο του έχει ως απάντηση το δικό σου και λίγο αργότερα μπες εάν θες για λίγο στον κόπο να συνειδητοποιήσεις πως αυτή ίσως να ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ημέρας σου.

 

 

Σε αυτές τις χαρούμενες καθημερινές στιγμές, κεντρικό σημείο αναφοράς είναι το κρεβάτι μας και κατ’ επέκταση το Στρώμα μας, επιδεικνύοντας έτσι μέσα από την νέα μας καμπάνια, τη σημαντικότητας της επένδυσης σε ένα ποιοτικό στρώμα που θα σε χαλαρώνει & θα σε ξεκουράζει καθημερινά… Αυτή είναι και στην ουσία η “ιστορία αγάπης” που εξιστορούμε!

 

 

Η ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ ΚΑΤΣΑΜΠΑ Α.Ε επενδύει σταθερά στον τομέα της επικοινωνίας με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων ύπνου που παράγει, τα οποία για δεκαετίες την κατατάσσουν στις κορυφαίες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων. Διανύοντας μία επιτυχημένη πορεία 74 χρόνων είναι η παλαιότερη εταιρεία στον κλάδο στρωματοποιϊας στην Ελλάδα στην κατασκευή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων, διαθέτοντας μια ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής τεσσάρων στρεμμάτων στον Άλιμο.

Όλα αυτά μας έχουν οδηγήσει στην υψηλότερη θέση των προτιμήσεων σας, χάρη στη πολιτική της εταιρείας μας για συνεχή προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας & αισθητικής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: CRAZYNUTS PRODUCTION

CONCEPT: IDEATION

PHOTOGRAPHY: ΜΑΝΟΣ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ

VIDEO: ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΟΥΚΕΡΗΣ