Επιστρώματα: το απαραίτητο συμπλήρωμα ενός ποιοτικού στρώματος

Έχετε διαλέξει το στρώμα που σας αξίζει. Βάλ’ τε του τώρα την τελευταία πινελιά, διαλέγοντας το σωστό επίστρωμα που θα συμπληρώσει την επιλογή σας.

Τα σύγχρονα επιστρώματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν το στρώμα για να το προστατεύουν από την καθημερινή φθορά, προστατεύοντάς το από τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τις διαρροές. Τα επιστρώματα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας στο μικροκλίμα του κρεβατιού, να μειώσουν το στριφογύρισμά σας στο κρεβάτι. Κάποια επιστρώματα  μπορούν να βελτιώσουν ακόμη και το επίπεδο άνεσης του στρώματος. Το στυλ, το πάχος και το μέγεθος του επιστρώματος που επιλέγετε εξαρτάται από τις προσωπικές σας συνήθειες ύπνου, ανάγκες και προτιμήσεις.

Τα επιστρώματα καθορίζουν τη διάρκεια ζωής ενός στρώματος. Καθαρίζονται πιο εύκολα από ό,τι ένα στρώμα και, αν φθαρούν, μπορούν να αντικατασταθούν και να επιμηκύνουν τη ζωή του στρώματος. Επιλέγοντας τα σωστά επιστρώματα και φροντίζοντάς τα, όλη το σύστημα στήριξης του σώματός σας ευεργετείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Η Κλινοστρώμ διαθέτει μεγάλη ποικιλία από επιστρώματα

Στην Κλινοστρώμ, που γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα επιστρώματα για τη συντήρηση του στρώματός σας, θα βρείτε ακριβώς το επίστρωμα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να επιλέξετε επιστρώματα πάχους 3-5 εκατοστών, από αφρώδες υλικό, από latex ή από VISCO MEMORY FOAM – το υλικό που «θυμάται» και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.  Όλα τα επιστρώματα είναι ελληνικά, χειροποίητα και κατασκευάζονται από καινούρια και πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα. Κατασκευάζονται επίσης σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση.

Χαρίστε στον εαυτό σας τον ευεργετικό συνδυασμό στρώματος και επιστρώματος και ετοιμαστείτε για ύπνο πέντε αστέρων!