Ανατομικά στρώματα, βασικό βήμα κατά της αϋπνίας

Η αϋπνία είναι μια από τις σύγχρονες μάστιγες της κοινωνίας μας. Μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων δεν μπορεί να απολαύσει τον ύπνο με τα αποτελέσματα να είναι έως και καταστροφικά. Πέραν από κακή διάθεση και συνεχές αίσθημα κούρασης είναι αποδεδειγμένο ότι η αϋπνία προκαλεί ποικίλα προβλήματα υγείας. Ένας ανεπαρκής ύπνος τετραπλασιάζει τις πιθανότητες να πάθετε εγκεφαλικό, αυξάνει τις πιθανότητες παχυσαρκίας κατά 30%, αλλοιώνει τη  λειτουργία τουλάχιστον 700 γονιδίων συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με τη διαχείριση του στρες, το ανοσοποιητικό σύστημα και το μεταβολισμό. Επιπλέον η στέρηση ύπνο

αυξάνει κατά 40% τιε πιθανότητες για καρδιακά προβλήματα και  κατά 20% το ενδεχόμενο ανάπτυξης θεμάτων αρτηριακής πίεσης. Εξασθενεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα και αυξάνοντας ακόμα και το ενδεχόμενο εμφάνισης διαβήτη.

 

Αναζητώντας λοιπόν αίτια και λύσεις για την αϋπνία τα στρώματα ύπνου εντοπίζονται και στις δύο κατηγορίες. Παλιά και φθαρμένα στρώματα ύπνου μπορεί να είναι βασικός λόγος που οδηγεί στην αϋπνία ενώ τα ποιοτικά ανατομικά στρώματα μπορεί να είναι ένας βασικός παράγοντας για να την καταπολεμήσουμε. Αγοράζοντας καλά ανατομικά στρώματα που προσαρμόζονται και υποστηρίζουν το σώμα μας, ανατομικά στρώματα φτιαγμένα από οικολογικά υλικά, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να πούμε “αντίο” στην αϋπνία και τον κακό ύπνο.

 

Ο σύμμαχος σου κατά της αϋπνίας βρίσκεται στην Κλινοστρώμ

Ελάτε στην Κλινοστρώμ για να βρείτε τα ιδανικά ανατομικά στρώματα για εσάς. Αυτά που θα σας προσφέρουν έναν απολαυστικό ύπνο χωρίς διακοπές και διαταραχές. Η εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε, η ποικιλία και η ποιότητα των ανατομικών μας στρωμάτων αποτελούν εγγύηση σωστής επιλογής. Ελάτε να βρείτε σε εμάς τον ιδανικό σας σύμμαχο κατά της αϋπνίας.