Κοιμηθείτε 6-8 ώρες σε ένα ποιοτικό ανατομικό στρώμα και προστατέψτε την καρδιά σας

Ένας ποιοτικός και επαρκής ύπνος είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία. Πρόσφατη έρευνα που έγινε από τον Δρ. Επαμεινώνδα Φούντα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, διαπίστωσε ότι τα άτομα που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες κάθε βράδυ έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με το Δρ. Φούντα το σημείο «σταθμός» για ένα σωστό ύπνο είναι οι 6-8 ώρες κάθε βράδυ, έτσι ώστε να έχουμε μια υγιή καρδιά. Συγκεκριμένα όσοι κοιμόντουσαν λιγότερες από 6 ώρες είχαν 11% αυξημένο κίνδυνο και όσοι κοιμόντουσαν περισσότερες από 8 ώρες είχαν 33% αυξημένο κίνδυνο σε σχέση με τα άτομα που κοιμόντουσαν 6-8 ώρες σταθερά κάθε βράδυ.

Πολλές φορές όμως, παρότι διαθέτουμε αυτές τις 6-8 ώρες για να κοιμηθούμε, το παλιό, φθαρμένο ή ακατάλληλο στρώμα μας, δεν το επιτρέπει. Τα στρώματα ύπνου είναι βασικός παράγοντας για έναν ποιοτικό και συνεχή ύπνο. Επενδύοντας σε καλά ανατομικά στρώματα λέμε αντίο στον ανήσυχο ύπνο με διακοπές και προβλήματα. Πέραν από θέμα χαλάρωσης και ηρεμίας ο καλός ύπνος είναι πρωτίστως θέμα υγείας και με την υγεία μας δεν παίζουμε.

 

Ύπνος χωρίς διακοπές με ανατομικά στρώματα Κλινοστρώμ

 

Για έναν ύπνο λοιπόν που θα θωρακίζει την καρδιά σας και θα συμβάλει στην υγεία σας, πέραν από αρκετό χρόνο, είναι αναγκαία και ποιοτικά ανατομικά στρώματα. Η Κλινοστρώμ με εμπειρία δεκαετιών και μεγάλη ποικιλία σου προσφέρει ανατομικά στρώματα που θα βάλουν τέλος στον ανήσυχο ύπνο και τις διαταραχές. Ελάτε στο κατάστημα μας να δείτε από κοντά τα χειροποίητα ανατομικά στρώματα μας, φτιαγμένα με οικολογικά υλικά. Αποκτήστε τα ανατομικά στρώματα που σας ταιριάζουν και κάντε μια επένδυση υγείας και… καρδιάς.