Ανατομικά μαξιλάρια, σημαντικό βήμα για έναν τέλειο ύπνο.

Τα ανατομικά μαξιλάρια αποτελούν βασική προϋπόθεση για έναν ποιοτικό ύπνο. Παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να ξυπνάμε με ξεκούραση και καλή διάθεση. Ενώ τα ανατομικά στρώματα αποτελούν τη βάση για έναν ύπνο που μας τονώνει, τα ανατομικά μαξιλάρια είναι η ολοκλήρωση του πακέτου.

Το μαξιλάρι θα πρέπει να μας εξασφαλίσει σωστή υποστήριξη στον αυχένα χωρίς να ασκεί πίεση. Η σπονδυλική στήλη θα πρέπει να διατηρείται σε ευθεία γραμμή με το κεφάλι καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ποιοτικό-αποδοτικό ύπνο, εάν το μαξιλάρι και το στρώμα που χρησιμοποιούμε αποτυγχάνει να στηρίξει σωστά τα διάφορα τμήματα του σώματος, κυρίως τη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα.

Η κακή στάση του αυχένα στη διάρκεια του ύπνου προκαλεί ροχαλητό, κεφαλαλγίες, πόνους στον αυχένα, στην ωμοπλάτη και στα άνω άκρα, μουδιάσματα άνω άκρων, δυσκαμψία αυχένα και ώμου κυρίως μετά τον ύπνο. Ένα καλό ανατομικό μαξιλάρι υποστηρίζει και προστατεύει τον αυχένα, βοηθά τη μείωση του πρωινού αυχενικού πόνου και καλυτερεύει την ποιότητα του ύπνου.

Θα πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένο από το κατάλληλο υλικό ενώ η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τον τρόπο που κοιμάται ο καθένας (μπρούμυτα -μαλακό μαξιλάρι. ανάσκελα-μαλακό και χαμηλό μαξιλάρι. σε εμβρυακή στάση-σκληρό μαξιλάρι).

 

Επιλέξτε στην Κλινοστρώμ το μαξιλάρι που σας αξίζει

 

Η Κλινοστρώμ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ανατομικά μαξιλάρια εξαιρετικής ποιότητας αλλά και θήκες για να διατηρείτε το μαξιλάρι σας καθαρό από ακάρεα και ιδρώτα. Τα ανατομικά μαξιλάρια VISCO MEMORY FOAM και τα ανατομικά μαξιλάρια Simple προσφέρουν άνεση, αγκαλιάζουν το κεφάλι και τον αυχένα και χαρίζουν έναν ποιοτικό ύπνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ειδικό αυχενικό μαξιλάρι αλλά και το μοντέλο LATEX που είναι ιδιαίτερα εργονομικό , απόλυτα υποαλλεργκό και αντιβακτηριακό.