Ανατομικά στρώματα, όχι για… μια ζωή αλλά για μια καλύτερη ζωή

Έρευνες έχουν δείξει ότι πρέπει να αλλάζουμε τα στρώματα μας μετά από περίπου οκτώ χρόνια καθημερινής χρήσης. Ακόμα κι αν δεν έχουν εμφανή σημάδια φθοράς είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση τους για πολλού λόγους. Ένα ακατάλληλο στρώμα μπορεί να δημιουργήσει σειρά προβλημάτων στον ύπνο σας. Είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για πόνους στην πλάτη, πιάσιμο και γενικότερα κακό ύπνο μετά τον οποίο ξυπνάς νιώθοντας κουρασμένος. Τα βαθουλώματα που έχουν δημιουργηθεί κάνουν το στρώμα να μην υποστηρίζει καλά το σώμα ενώ πολλές φορές μυρίζει δυσάρεστα. Ακόμη, ένα παλιό στρώμα φιλοξενεί πολλά ακάρεα στο εσωτερικό του που δημιουργούν αλλεργίες, ακόμα και άσθμα.

 

Ένας στους τρεις ενήλικες παραμελεί το στρώμα του και το κρατά πολύ περισσότερο από οκτώ χρόνια. Σε έρευνα που έγινε περίπου το 50% απάντησε ότι έχει το στρώμα πάνω από οκτώ χρόνια (σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και πάνω από 15 χρόνια.

 

Αλλάξουμε τα ανατομικά στρώματα μας – αλλάζουμε τον ύπνο μας!

 

Τα ανατομικά στρώματα λοιπόν είναι μια επένδυση όχι για μια ζωή αλλά για μια καλύτερη ζωή με ποιοτικότερο ύπνο. Αλλάζοντας το στρώμα σας όταν πρέπει και αποκτώντας καλά ανατομικά στρώματα και ανάλογα ανατομικά μαξιλάρια θα κερδίσετε ξεκούραση και θα ξυπνάτε ευδιάθετοι, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία για όλη την ημέρα. Η Κλινοστρώμ προσφέρει μεγάλη γκάμα από ποιοτικά ανατομικά στρώματα και ανατομικά μαξιλάρια και οι άνθρωποι της θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή για να αντικαταστήσετε το παλιό φθαρμένο στρώμα σας.