Ο κακός ύπνος “τρελαίνει” τον μεταβολισμό μας, μην του το επιτρέπετε

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο κακός και ανεπαρκής ύπνος επιδρά αρνητικά στον μεταβολισμό μας. Συγκεκριμένα μελέτη που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Obesity, η έλλειψη ύπνου επιδρά αρνητικά στο μεταβολικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται περισσότερες θερμίδες στο σώμα. Ο λίγος ύπνος με συνεχείς διακοπές και διαταραχές συνεπάγεται περισσότερες ώρες δραστηριοποίησης. Ο οργανισμός πασχίζει να εξοικονομήσει θερμίδες για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ημέρας, γι’ αυτό και ο ρυθμός καύσης των θερμίδων μειώνεται.

Ενώ λοιπόν μπορεί να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και να γυμνάζεστε ο κακός σας ύπνος αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια να ρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας και κατά συνέπεια το βάρος σας. Υπεύθυνος για τον κακό αυτό ύπνο σας είναι πολύ πιθανό να είναι τα φθαρμένα ή ακατάλληλα στρώματα ύπνου. Δεν σας επιτρέπουν να κοιμηθείτε ήρεμα χωρίς διακοπές και δημιουργούν προβλήματα στον μεταβολισμό σας. Τα ανατομικά στρώματα είναι λοιπόν αυτό που χρειάζεστε. Είναι η λύση για έναν ποιοτικό ύπνο που, όπως έδειξαν έρευνες, μπορεί μέσα σε μικρό διάστημα να επαναφέρει τον μεταβολικό ρυθμό σας και να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αλλάξτε τα παλιά στρώματα ύπνου σας και επενδύστε σε ποιοτικά ανατομικά στρώματα που θα γίνουν ο σύμμαχος σας στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

 

Η Κλινοστρώμ έχει το στρώμα που χρειάζεσαι, το στρώμα που σου αξίζει

 

Στην Κλινοστρώμ έχουμε την εμπειρία δεκαετιών και την εξαιρετική ποιότητα να σας προσφέρουμε τα ανατομικά στρώματα που έχετε ανάγκη. Με οικολογικά υλικά τα ανατομικά μας στρώματα θα σας προσφέρουν έναν ύπνο απολαυστικό, χωρίς διακοπές. Έναν ύπνο που θα έχει τεράστια οφέλη για τον οργανισμό σας και θα βοηθήσει την προσπάθεια σας να ρυθμίσετε το βάρος σας. Κάντε μια επίσκεψη στην Κλινοστρώμ. Έχουμε τα ανατομικά στρώματα που σας αξίζουν.