Κοιμηθείτε τον ύπνο… της ομορφιάς με τη Κλινοστρώμ!

Είναι αδιαμφισβήτητο πώς ο ύπνος κάνει καλό στην σωματική και ψυχική υγεία, ομορφαίνει όμως και την επιδερμίδα, καθώς δεν υπάρχει πιο οικονομικό και ευεργετικό καλλυντικό από τον ύπνο.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί πολυτέλεια, ειδικά σε περιόδους έντονου στρες, κούρασης και φόρτου εργασίας. Αποτέλεσμα των ταχύτατων ρυθμών ζωής είναι η θαμπή επιδερμίδα και βέβαια οι μαύροι κύκλοι που μαρτυρούν ότι δεν κλείσατε μάτι. Τα οφέλη του καλού και ποιοτικού ύπνου είναι πολλαπλά, καθώς βελτιώνει την υγεία της καρδιάς σας, βοηθάει να μην παίρνετε περιττά κιλά, διατηρεί το μυαλό σας σε εγρήγορση, χαρίζει μακροζωία, κυρίως όμως σας κάνει ένα από τα πολυτιμότερα δώρα,  μία λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Αντί, λοιπόν να σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματα σας σε καλλυντικά που υπόσχονται αιώνια ομορφιά, εκμεταλλευτείτε το πιο ευεργετικό καλλυντικό, τον ύπνο και επομένως κοιμηθείτε καλά!

Μην ξεχνάτε όμως, ότι η απαραίτητη προϋπόθεση του καλού ύπνου είναι ένα αναπαυτικό στρώμα όπως της Κλινοστρώμ, το οποίο θα αγκαλιάζει κατάλληλα κάθε σημείο του σώματος σας, προσφέροντας την ανακούφιση και τη ξεκούραση που χρειάζεται, εξασφαλίζοντας παράλληλα καλή διάθεση και χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα, σαν μωρού. Επομένως, για να διατηρείτε το πρόσωπό σας λείο και απαλό φροντίστε να το περιποιείστε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Ξεκινήστε καθαρίζοντάς το με ένα απαλό καθαριστικό, το οποίο θα αφαιρέσει τη σκόνη και το μακιγιάζ και στη συνέχεια απλώστε μία καλή ενυδατική κρέμα και μία κρέμα ματιών. Επίσης, αν θέλετε μάτια που λαμποκοπούν, μην αφήνετε τους μαύρους κύκλους να κλέβουν την παράσταση. Για να τους καλύψετε και να έχετε πιο μόνιμα αποτελέσματα, κοιμηθείτε!

Για δέρμα αστραφτερό και λαμπερό χωρίς πρηξίματα, κοιμηθείτε…όμορφα σε ένα από τα αναπαυτικά στρώματα της Κλινοστρώμ και απολαύστε την καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας!